tiistai 23. kesäkuuta 2015

Summer thoughts


Tiedättekö sen tunteen, kun kaiken pitäisi olla hyvin mutta jossain tuolla syövereissä tuntuu pieni häiritsevä tunne, ja kun sitä ei saa pois ja kun kaiken tosiaankin pitäisi olla hyvin, löydätkin kohta itsesi hiuksia päästä repien etsimässä syytä tuohon tunteeseen ja lisäät sitä kaikilla pienillä asioilla joilla ei muuten olisi niin suurta merkitystä.
Noh, sellainen tunne täällä on tällä hetkellä ja päätin lievittää tuota turhaa tunnetta kirjoittamalla.

Kesä on siis täällä.
Wuhuu, jippii! Eikö vaan? 
Nojaa, toivotaan että loppukesästä on paremmat kelit, silloin pääsisi uimaan ja nauttimaan kunnolla.


Mitä tässä sitten ollaan tehty? No, omaan kesän alkuuni on kuulunut kirppaeita,Juhannuksen viettoa, ensin oman perheen parissa lautapelejä pelaten, sekä seuraavana päivänä siskon ja tämän kihlatun luona juhlien, "turhien" sarjojen katselu yötä päivää, autolla ajamista, valokuvaamista, ystävien ja poikaystävän kanssa oleskelua sekä stressiä ja kaikkea muuta arkipäiväistä touhuamista.  Tuleviakin kesäsuunnitelmia on tullut tehtyä muutama.
Niihin kuuluu esimerkiksi ystävien kanssa järjestettävä retki huvipuistoon (mihin, sitä ei ole vielä päätetty), omat syntymäpäivä juhlani sekä Outokummussa järjestettävä Kumpurock, joka järjestetään elokuussa.
Lisäksi otan aina silloin tällöin lomaa kaupunkielämästäni ja karkailen vanhempieni tykö metsän ja järven keskelle. 

Niin paljon enemmänkin voisi tehdä, mutta niin vähän aikaa, 
ja mikä ihme siinä on, että kirjoitusvimmani iskee aina keskellä yötä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti